Нова Українська Школа: як змінили навчання у освітньому закладі села Череваха

07 Лютого 2019, 13:00
Нова Українська Школа: як змінили навчання у освітньому закладі села Череваха 2573
Нова Українська Школа: як змінили навчання у освітньому закладі села Череваха

У навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа 1-2 ступенів – дошкільний навчальний заклад села Череваха» розповіли про зміни після реформи Міністерства освіти і науки «Нова Українська Школа».

Цим освітнім закладом керує директорка Світлана Слупачик. Управління персоналом, правильна кадрова політика – як результат: учитель 1 класу справжній агент змін, – ідеться у повідомленні відділу освіти Маневицької райдержадміністрації.

«В школі працюю 14 років в початкових класах. Перший клас маю вперше, так як тричі була у декретній відпустці. Звичайно, 1 вересня було хвилювання. Але в перші тижні воно минуло. Дуже подобається працювати з першокласниками, особливо в таких чудових умовах! Спостерігаю за своїми малюками, коли вони працюють чи граються, відчуваю себе Білосніжкою в казці. Навіть рік тому важко було уявити, що такі умови для навчання дітей будуть можливими. Тому ще раз варто подякувати головам РДА Андрію Линдюку та РР Анатолію Мельнику за вагому підтримку реформи НУШ», – прокоментувала учителька 1 класу Аліна Потішук.

В перших класах Нової Української Школи запровадили:

  • Особистісно-орієнтовану модель.
  • Нову модель оцінювання результатів навчання.
  • Проектну, командну роботу.
  • Новий освітній простір (ІТ-технології, мультимедійні засоби навчання, осередки).
  • Помірне навантаження на дитину.
  • Педагогіку партнерства.

Також у школі використовують технологію «фішбоун» для дослідження впливу комп'ютерних ігор на людину. А ще розвивають вміння малювати відбитками долоньок та опалого листя.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024