На Маневиччині провели постійно діючий семінар «Запобігання корупції у сфері публічного управління»

09 Лютого 2019, 13:16
На Маневиччині провели постійно діючий семінар «Запобігання корупції у сфері публічного управління» 1950 Джерело: Маневицька РДА
На Маневиччині провели постійно діючий семінар «Запобігання корупції у сфері публічного управління»

У Маневицькому районі організували виїзний тематичний постійно діючий семінар «Запобігання корупції у сфері публічного управління» для посадовців місцевих органів влади, депутатів місцевих рад, керівників комунальних підприємств.

На семінарі обговорили основні положення Закону України «Про запобігання корупції» та практичні аспекти застосування антикорупційного законодавства; розглянули види відповідальності за корупційні правопорушення та окремі питання заповнення електронних декларацій.

Зі слухачами працювали Інна Міщук, начальник відділу представництва інтересів у судах та договірної роботи юридичного управління апарату облдержадміністрації та Леонід Сасюк, начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Волинської області.

В режимі запитань і відповідей присутні отримали аргументовані, фахові відповіді. Підсумковий контроль знань перевірили тестуванням.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024