Маневичан навчали правилам безпечної поведінки

Маневичан навчали правилам безпечної поведінки

12 Лютого 2019, 15:00

Працівники Маневицького районного відділу Управління Державної Служби Надзвичайних Ситуацій у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели навчання жителів сіл Довжиця, Граддя, Велика Яблунька та Загорівка Довжицької сільської ради, правилам пожежної безпеки в побуті.

Рятувальники завітали до помешкань багатодітних сімей, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах та осіб, що зловживають спиртними напоями, одиноких та людей похилого віку. Під час відпрацювання працівники ДСНС спілкувались з жителями, перевіряли стан печей, оглядали електроприлади та давали поради по безпечному їх використанню, – повідомляє прес-служба УДСНС України у Волинській області.

А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті, їм роздали тематичні листівки. Також в приміщенні сільської ради оновили куточок з безпеки життєдіяльності.

Усі виявлені порушення правил пожежної безпеки, які рятувальники помітили під час дворових обходів помешкань, винесли на розгляд керівництва сільської ради.





Читайте також: В Софіянівці знайшли боєприпаси часів Другої Світової війни.