У Маневичі приїдуть відомі дитячі письменники

27 Лютого 2019, 12:30
У Маневичі приїдуть відомі дитячі письменники 2601
У Маневичі приїдуть відомі дитячі письменники

Видавництво «Фонтан казок» у рамках ініціативи ЛітФонтан вдруге завітає на Волинь.

Популярні дитячі письменники Іван Андрусяк і Олег Чаклун відвідають Маневичі. Зустрічі проведуть 28 лютого о 13:30 у Маневицькій центральній районній бібліотеці (вулиця Незалежності, 18). Вхід вільний.

Організатор туру – поет, літературознавець, видавець Микола Мартинюк.

Іван Андрусяк – поет, дитячий письменник, головний редактор видавництва «Фонтан казок». Один з найулюбленіших письменників сучасних дітей. Чимало його творів входять до нової шкільної програми – «Стефа і Чакалка», «Третій сніг», «Лякація», «Усе солодший сад. Чупакабра та інші зайчики».

Відзначений багатьма преміями. Зокрема, за поетичну книжку «Лякація» Іван Андрусяк отримав відзнаку «Дитячий поет року» від Простору української дитячої книги «БараБука», а ще переміг у книжковому рейтингу «ЛітАкцент року» в номінації «Поезія і проза для дітей».

І зовсім нещодавно став лауреатом премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки у номінації «Літературні твори для дітей та юнацтва» за книжки «Третій сніг» і «Зайчикова книжечка».

Олег Чаклун – письменник, книжки якого вподобали вже досить багато дітей. Мікробот, роботи Веселки, принцеса Синтія – герої, пригодами яких зачитуються, і не лише діти, а й дорослі! Науково-фантастична повість Олега Чаклуна «Піраміда Синтії» потрапила у фінал премії «Книга року BBC-2017», а книжка казок «Монстри, що живуть у шафах» – до довгого списку цієї ж премії у 2018 році.

Найкращі книжки для дітей від видавництва «Фонтан казок» і для дорослих від видавництва «Легенда» можна буде придбати за видавничими цінами.

Анонс
Анонс

Читайте також: У Маневичах проведуть турнір з дворового футболу.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024