Маневичани поділились своїми проблемами із заступником голови ОДА

02 Березня 2019, 11:32
Маневичани поділились своїми проблемами із заступником голови ОДА 2701
Маневичани поділились своїми проблемами із заступником голови ОДА

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Денис П’ятигорець зустрівся з жителями Маневиччини.

На прийом завітали жителі села Череваха, які поділились своєю проблемою з представником влади щодо електрифікації нового молодіжного житлового масиву. Тут проживає близько тисячі людей. У місцевій школі навчається понад 150 учнів.

Ще в 2012 році місцеві жителі отримали місця під забудову. Загалом – 34 ділянки, з яких на 27 споруджують будинки. Чимало людей встигли вже завершити будівництво, а світла досі немає. Тому спільно з Черевахівською сільською головою Валентиною Чернишеною прохали про виділення коштів з обласного бюджету на електрифікацію вулиці Молодіжної.

Під час обговорення питання голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк запевнив, що вже в квітні з районного бюджету виділять 100 тис. грн.

У 2018 році із районної казни спрямували 161 тис. грн для встановлення електропідстанції. Люди також не залишаються осторонь та самостійно збирають кошти для завершення електрифікації вулиці.

Також говорили з заступником голови облдержадміністрації про стан доріг, ділилися позитивними враженнями від запровадження Нової української школи в першому класі, розповіли про довіз школярів 10-11 класів, виготовлення генерального плану села.

Андрій Линдюк та Денис П’ятигорець
Андрій Линдюк та Денис П’ятигорець

Читайте також: Які дороги на Маневиччині планують відремонтувати у 2019 році.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024