Маневичани взяли участь у відкритому турнірі з гандболу «Кришталевий м'яч»

11 Березня 2019, 09:52
Маневичани взяли участь у відкритому турнірі з гандболу «Кришталевий м'яч» 3177 Джерело: Райдержадміністрація
Маневичани взяли участь у відкритому турнірі з гандболу «Кришталевий м'яч»

У місті Мелітополь (Запорізька область) провели 16-й відкритий турнір з гандболу «Кришталевий м'яч», участь в якому взяли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи селища Маневичі.

На турнірі також були 13 юнацьких команд ДЮСШ 2007 і 2008 років народження із міст Мелітополь, Сквира (Київська область), Луцьк, ЗТР Запоріжжя, Київ «Стрімкий м’яч», Южне (Одеська область), Бровари (Київська область), Зіньків (Полтавська область). Дві команди спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл Олімпійського резерву імені Лагутіна з міста Запоріжжя, республіки Молдова «Гк Фортуна» місто Кишинів.

За жеребкуванням суперниками маневицької команди стали гравці із «Мелітополь №2», Броварів, міста Зіньків, республіки Молдова «Гк Фортуна» та команди спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл Олімпійського резерву імені Лагутіна з міста Запоріжжя.

За підсумками фінальних поєдинків визначили переможців. Чемпіонами серед учасників  2007-го року народження стали  гандболісти з міста Кишинів, срібло отримала мелітопольська команда, а бронзу повезли додому спортсмени із запорізької команди ЗТР. Також відзначили, що маневицькі гандболісти увійшли у десятку кращих.

«Турнір був надзвичайно потужний. Суперники з якими довелося грати, а саме із спеціалізованих шкіл Олімпійського резерву м. Запоріжжя досить зоорганізовані та зіграні. Помітно, як юнаки загартовуються у процесі гри, стають більш рішучими та виваженими. Діти повернулися задоволені та повними бажання грати надалі. Розслаблятися гандболістам ніколи. Попереду на них чекають нові перемоги на змаганнях. Кращим гандболістом Маневицької ДЮСШ  названо Макарчука Максима», – сказав тренер маневицької команди Вадим Гладь

Тренували маневицьких спортсменів до турніру педагоги ДЮСШ Вадим Гладь та Олександр Мосійчук. Команда взяла участь у турнірі за фінансової підтримки відділу освіти Маневицької райдержадміністрації.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024