«Батьківщина» і «Самопоміч» завалили голосування за реконструкцію стадіону у Маневичах

14 Березня 2019, 14:32
«Батьківщина» і «Самопоміч» завалили голосування за реконструкцію стадіону у Маневичах 3564
«Батьківщина» і «Самопоміч» завалили голосування за реконструкцію стадіону у Маневичах

На черговій сесії Маневицької районної ради депутати від партій «Батьківщина» та «Самопоміч» не проголосували за передачу стадіону на баланс районної спортшколи.

Депутати від БЮТ і Самопомочі послухали селищного голову Олександра Гаврилюка і вирішили залишити все як є, – пише Андрій Линдюк на своїй сторінці у Facebook.

«На жаль, бачимо що Маневицька селищна рада чи то принципово чи через незнання дуже запустили цей стадіон і тепер там навіть ігри обласного чемпіонату не можна проводити. Мені, як голові райдержадміністрації соромно за такий важливий об'єкт в районі», – прокоментував голова РДА.

Також Андрій Линдюк додав, що має бажання відремонтувати цей стадіон, але тепер з цим треба звертатись до Маневицької селищної ради та депутатів які не голосували.

«Отже, шановні жителі Маневиччини, від сьогодні всі питання щодо поганого стадіону в Маневичах прошу адресувати особисто депутатам, які «утримались» або були і «не голосували», а також Маневицькому селищному голові Олександру Гаврилюку. Я щиро хотів відремонтувати стадіон у Маневичах, але для декого політична позиція виявилась важливішою ніж майбутнє спорту у районі», – зазначив керівник району.

 

Результати поіменного голосування
Результати поіменного голосування

Також цю ситуацію обговорюють в соціальних мережах і жителі Маневицького району.

«Соромно коли в такому футбольному районі нема належного стадіону і я так зрозумів ближчим часом його і не буде, шкода!», – пише Анатолій Коніщук у Facebook.

Читайте також: Маневичі: стадіон «Колос» стоїть без даху в дощовий період

Коментарі
14 Березня 2019, 18:59
Що стосується сьогоднішнього голосування Самопомочі про передачу Маневицького стадіону на баланс Маневицької районної спортшколи. Уперджене та субєктивне висвітлення інформації головою Маневицької РДА зашкалює. Вкотре хочу розяснити суть, оскільки прокоментувати даний пост Андрія Олександровича не можу, бо він мене заблокував.<br/>1. Проблема стану стадіону відома чи не усім жителям Маневицького району. Від передачі його з балансу на баланс нічого не зміниться.<br/>2. Проектно-кошторисна документація на реконструкцію була виготовлена за кошти Маневицької селишної ради (близько 90 тис. грн.) і коли б голова РДА вкючив цей об’єкт у 2018 році до переліку тих, реалізація яких можлива за державні кошти , то уже був би результат.<br/>3. Висловлювання голови РДА, що стадіон не ремонтуватиметься через позицію депутатів хибна. Якщо Андрій Линдюк дійсно вболіває за майбутнє спорту в Маневицькому районі, то цього року обов’язково включить реконструкцію Маневицького стадіону до переліку об&quot;єктів , які ремонтуватимуться за кошти з державного бюджету. Єдиною причиною не виділення коштів на реконструкцію стадіону в Маневичах може бути лише політична позиція А.Линдюка.<br/>І якраз представники чотирьох з п&quot;яти політичних сил, представлених в Маневицькій рр, не підтримали цей депутатський запит
15 Березня 2019, 10:45
А чому не дали гроші селищній раді на ремонт. Всі запитання до нашого керівника району
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром