На Маневиччині швидка запізнилася на виклик

16 Березня 2019, 17:00
Швидка допомога 4420
Швидка допомога

На Волині за добу 14 березня бригади обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф здійснили 380 виїздів.

Серед них: екстрені – 346, не екстрені – 34. Безрезультатними були 9 виїздів. Диспетчерами та лікарями центральної оперативної диспетчерської надано 57 порад, – повідомляють на сторінці центру у Facebook.

Лікар консультаційно-телеметричного посту прийняв та проаналізував 119 ЕКГ.

До центральної оперативної диспетчерської надійшло 2 виклики, приводом до яких стали травми, отримані потерпілими внаслідок бійок, та одне ножове поранення. Усім травмованим надали медичну допомогу.

9 пацієнтів із діагнозом «Гострий коронарний синдром» доставили до лікувальних закладів області.

Із районних лікарень до лікувальних закладів міста Луцька бригади ЕМД здійснили перевезення 13 важкохворих пацієнтів, всі вони потребували медичного супроводу під час транспортування, в тому числі 7 – із травмами різної степені важкості.

Дві бригади Рожищенського відділення ЕМД були задіяні при передчасних пологах. Після надання допомоги породілля та дитина в стабільному стані доставлені в лікувальний заклад.

Крім того, за добу 3 бригади ЕМД надавали допомогу потерпілим у ДТП, які трапилися на території Волинської області.

Внаслідок отруєння невідомим газом наша бригада госпіталізувала в ЦРЛ дитинку віком 1 місяць 15 днів.

Дві Ковельські та чотири Луцькі бригади ЕМД задіяли на обслуговування масових заходів з великою кількістю людей.

Горохівське відділення ЕМД провело тренувальне навчання надання медичної допомоги умовно потерпілому внаслідок отруєння продуктами горіння.

За добу в 11 випадках зафіксували доїзд бригад ЕМД на місце виклику більше нормативного часу. Через відсутність вільних бригад було 7 запізнень у Горохівському, Ківерцівському, Маневицькому районах.

Через незадовільний стан доріг були запізнення у

– село Бажани Горохівського району,

– село Язавні Ратнівського району,

– село Навіз Рожищенського району,

– село Серковичі Турійського районів.

Чотири санітарні автомобілі ( Ківерцівське, Луцьке, Іваничівське відділення ЕМД) від 3 до 5 годин перебували на ремонті.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024