Зеленського як кандидата в президенти не існує – Гриценко

17 Квітня 2019, 15:32
Анатолій Гриценко 2168
Анатолій Гриценко

Кандидат в президенти, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив про те, що не розглядає шоумена Володимира Зеленського як кандидата або як державного діяча.

За його словами, Зеленський є «продуктом ненависті» до українських політиків, які не відповідали очікуванням, – пише «ZN.UA».

«Зеленського як кандидата в президенти або як державного діяча не існувало і не існує. Він не висловлювався з ключових питань державного будівництва, внутрішньої і зовнішньої політики, її пріоритетів та механізмів. Зеленський – це продукт ненависті до політики і політиків, які не відповідали очікуванням людей... Я взагалі не бачив команди у Зеленського, як і не знаю його переконань та поглядів на ключові проблеми країни. І я не хотів би, щоб країна ризикувала ситуацією, коли прийдуть невідомі люди, сядуть і почнуть читати свої службові обов'язки. У громадян і у країни немає часу, щоб його втрачати », – сказав Гриценко.

Політик також публічно закликав Зеленського вийти на прямі дебати та поговорити про ключові проблеми.

«Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно за своєю суттю, це дискредитує механізм та інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями, і кожен день прийматиме сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя», – зазначив кандидат.

Читайте також: Існує ризик несподівано і непомітно втратити державу, – Оксана Забужко.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024