Голова Маневицької РДА подає у відставку

22 Квітня 2019, 19:35
Андрій Линдюк 7077
Андрій Линдюк

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк зняв відеозвернення до жителів району на якому повідомив, що піде з посади разом з Порошенком.

Районний керівник розповів про виконані плани під час його роботи на посаді починаючи з 2015 року. Очільник розповів про реформу «Нової української школи» та реалізацію її в районі. Також згадав про створення Інклюзивно-ресурсного центру у Маневичах та веломарафону «Один світ – одна мрія» який став відомим за межами району та області.

«Працював чесно, щиро, віддано. Статки не нажив, але спокійний, бо маю чисту совість. Мені не соромно перед моїми батьками, бабусею, рідними, які за мене переживають, які за ці роки через не дуже порядних людей ох скільки натерпілися. Мені не сормно перед моїми сусідами, перед моїми земляками. Все, що міг зробити за ці роки, зробив. Дякую усім, хто був у моїй команді. Дякую за вашу професійну працю. Ви йшли на ризики, погоджуючись у той важкий час піти на державну службу. Ви мене не підвели. Горджуся вами. Вірю, що я не підвів вас. Вірю, що я не підвів найкращого Президента за всі роки Незалежності України Петра Олексійовича Порошенка», – зазначив Андрій Линдюк.

Також голова РДА сказав, що підтримка Петра Порошенка у більш, ніж 40% значно більша ніж в середньому по області й суттєво, майже удвічі більша ніж в середньому по Україні.

«Це доводить, що ми все-таки робили добру справу, і багато людей в районі оцінили її», – сказав керівник району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
23 Квітня 2019, 02:25
<p>На таких фахівцях своєї справи і потрібно будувати Україну. Молодець. Слава Україні!</p>
23 Квітня 2019, 12:01
<p>Андрій Олександрович справді найкращий фахівець, який завжди вислухає іншу думку, поважає старших людей, та і взагалі, це найкращий голова РДА який коли-небудь був у Маневичах.</p>
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024