Мама-патрульна з Маневиччини знялася в унікальній фотосесії

12 Травня 2019, 13:44
Наталя Гонтар зі своєю донечкою 5468
Наталя Гонтар зі своєю донечкою

У Луцьку волинські жінки-патрульні і їхні діти знялися в тематичній фотосесії, приуроченій до Дня матері.

Щирі світлини, неймовірні життєві історії та позитивні емоції – результат соціального проекту, спрямованого на підтримку жінок, які служать у патрульній поліції. Про це пишуть у прес-службі патрульної поліції обасті.

Цим проектом ініціатори показали, що жінки в патрульній поліції – особливі та неймовірні. Ще більшої поваги заслуговують ті, хто виховує дітей – хтось зовсім маленьких, а хтось уже дорослих. Поєднувати материнство та службу – непросто, але можливо. Як це вдається полісменкам – вони розповіли під час фотографування.

Кажучи чесно, їм не завжди є час поспілкуватись зі своїми дітьми, приділити їм достатньо часу, тож ідею спільного фотографування сприйняли позитивно.

Фотограф Ярослав Близнюк також підтримав пропозицію, адже минулоріч у його студії фотографувались патрульні зі своїми мамами. Ярослав каже, що головне в сімейних фотосесіях – налаштованість на позитив, тож коли патрульні приходили до студії строгими, їх непросто було розвеселити, було помітно, що в них складна робота.

«Але й результат від того приємніший, адже нині вони матимуть приємний спогад, пов'язаний і з роботою, і з дітьми», – каже фотограф з Фотостудія «ЯРКО».

Усього в патрульній поліції Луцька й Ковеля нині працює 19 жінок-матерів, які виховують 29 дітей.

До прикладу, 31-річна Наталія Гонтар родом з Маневиччини, кілька років працювала в лабораторії, але вирішила кардинально змінити своє життя, заповнивши анкету в патрульну поліцію. Кілька місяців тому вона успішно завершила навчання в Академії патрульної поліції у Києві, де її визнали найкращою слухачкою, жінка була командиром взводу, що складався, здебільшого, з чоловіків. Поки Наталя навчалась, її 11-річна дочка Аня ходила в 5 клас і перебувала під опікою бабусі. Дівчинка мріє бути суддею і справедливо судити людей.

5
Наталя Гонтар зі своєю донечкою
Наталя Гонтар зі своєю донечкою

4
Наталя Гонтар зі своєю донечкою
Наталя Гонтар зі своєю донечкою

Читайте також: Як маневичанка потрапила на «гачок» до шахраїв

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024