У Колках судитимуться за землю біля садочка

30 Травня 2019, 16:05
У Колках судитимуться за землю біля садочка 3113
У Колках судитимуться за землю біля садочка

Маневицькі прокурори звернулися до Волинського окружного адміністративного суду із позовом до Колківської селищної ради, аби визнати протиправною бездіяльність органу місцевого самоврядування.

Прокурори хочуть зобов’язати вчинити дії, пов’язані з оформленням права та державною реєстрацією права постійного користування земельною ділянкою під будівлями й спорудами дошкільного навчального закладу «Берізка» в селищі Колки.

Працівники прокуратури вивчили інформацію селищної ради щодо стану оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки, які перебувають у користуванні загальноосвітніх навчальних закладів.

З'ясували, що на земельну ділянку під дитсадком такі документи відсутні, державна реєстрація права постійного користування земельною ділянкою не проведена попри те, що ще у 2012 році Колківська селищна рада надала дозвіл на виготовлення технічної документації, що посвідчує право користування земельною ділянкою.

Прокурори в суді наполягатимуть на визнанні такої бездіяльності протиправною та зобов'язанні органу місцевого самоврядування оформити правовстановлюючі документи на земельну ділянку під дитсадком. 

Читайте також: У Градиську приміщення клубу хочуть повернути громаді.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024