Шестеро жителів Маневицького району постраждали в ДТП

19 Червня 2019, 13:42
Біля Уховецька в ДТП загинув поляк, семеро постраждали 6533
Біля Уховецька в ДТП загинув поляк, семеро постраждали

Поблизу села Уховецьк автомобіль «Fiat Ducato» зіткнувся із легковиком «Citroen C4».

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 червня близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, з’ясовують обставини трагедії, – повідомляють на сайті Національної поліції у Волинській області.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля «Fiat Ducato» перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Citroen C4», під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля «Fiat Ducato», серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

Поліцейські подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні праворушення та інші події. Вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024