У Маневичах поліція затримала наркоторговця

24 Липня 2019, 16:20
У Маневичах поліція затримала наркоторговця 5007
У Маневичах поліція затримала наркоторговця

Маневицька поліція затримала зловмисника під час чергового збуту канабісу.

Співробітники кримінальної поліції Маневицького відділу під час оперативної закупівлі канабісу затримали 26-річного місцевого жителя. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання оперативники виявили та вилучили ще чотири паперові пакунки із зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Окрім цього, у помешканні маневичанина поліція виявила і засоби для його вживання.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів. Після оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованого злочину, вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Анатолій Близнюк, начальник Маневицького відділу поліції. 

За вчинення кримінального правопорушення зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

2
У Маневичах поліція затримала наркоторговця
У Маневичах поліція затримала наркоторговця

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024