У Маневицькій місцевій прокуратурі розповіли подробиці вбивства колківчанки

26 Липня 2019, 07:53
У Маневицькій місцевій прокуратурі розповіли подробиці вбивства колківчанки 6166
У Маневицькій місцевій прокуратурі розповіли подробиці вбивства колківчанки

Під час конфлікту 52-річна жителька села Старосілля заподіяла тяжкі тілесні ушкодження 67-річній мешканці Колок, що спричинили смерть потерпілої.

Уранці 20 липня жінка прийшла в будинок свого колишнього співмешканця у Колках та під час сварки дерев'яною палицею побила його знайому.

Ще раз зловмисниця навідалася на це ж обійстя під вечір, конфлікт розгорівся з новою силою і знову в хід пішла палиця. Жертва побиття невдовзі померла від одержаних травм.

Вже о 21:00 дочка потерпілої звернулася до поліції та повідомила, що на подвір’ї виявила мертвою свою матір.

Вбивцю затримали. Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, який передбачили у частині 2 статті 121 КК України (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої). 

Згідно з ухвалою слідчого судді від 22 липня 2019 року, за клопотанням слідчого яке погодили із процесуальним прокурором Маневицької місцевої прокуратури, підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під  вартою на строк 60 діб без визначення застави.

За такий злочин у Кримінальному кодексі України передбачили покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024