Назвали ще двох спікерок Літної школи журналістики у Луцьку

26 Липня 2019, 18:09
Наталія Мазепа та Оленка Гелетюк 924
Наталія Мазепа та Оленка Гелетюк

На Літній школі практичної журналістики у Луцьку виступлять редакторки незалежного медіа-ресурсу Глуzд та інформаційно-розважального онлайн-видання Таблоїд Волині.

Навчальний курс для журналістів-початківців триватиме упродовж шести днів: з 29 липня по 3 серпня, організаційний внесок – 600 гривень. На навчання запрошують студентів, абітурієнтів, журналісток-молодих мам. Для участі в школі потрібно пройти анкетування та відбір, кількість місць – обмежена.

Цьогоріч на школі виступить її випускниця Оленка Гелетюк з Коломиї. Вона – співзасновниця та редакторка незалежного медіа-ресурсу Глуzд, Координаторка «Kolomyia Media School», співзасновниця та викладачка майстерні комунікативно-театрального мистецтва «FoTeJur», PR-менеджерка платформи Space UP.

«Оленка все це встигла за 4 роки після нашого навчання. Приходьте на школу, щоб дізнатися як реалізувати великі мрії про журналістику у маленькому місті», – йдеться на сторінці Літньої школи практичної журналістики.

Ще однією спікеркою на школі буде Наталія Мазепа, яка вже рік очолює інформаційно-розважальне онлайн-видання Таблоїд Волині. З аудиторією поділиться всіма цікавинками розважальної журналістики, розповість про короткі форми текстів, професію поза політикою та ближче познайомить з «Таблоїдом»

Поспішайте зареєструватися! Днів до початку школи і місць залишається все менше! Анкета за посиланням https://bit.ly/2ZU0MSB

Програма Літньої школи практичної журналістики у Луцьку

Читайте також:

На Літній школі практичної журналістики у Луцьку розкажуть цинічну правду про професію

Голова Незалежної Медіа-Профспілки України дасть у Луцьку майстер-клас про етичні норми професії

Відомий репортажист проведе майстер-клас для учасників Літньої школи практичної журналістики у Луцьку

На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде журналістка Радіо Свобод

На Літній школі практичної журналістики у Луцьку виступить відома волинська телеведуча

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024