У Грузятині відсвяткували День села. ФОТО

06 Серпня 2019, 12:05
У Грузятині відсвяткували День села 6176 Джерело: Колківська ОТГ
У Грузятині відсвяткували День села

У селі Грузятин відзначили День села.

Свято відбулося у п'ятницю, 2 серпня. До святування долучилися жителі Грузятина та гості навколишніх сіл Боровичі, Копилля та Навіз, – пишуть на сайті Колківської ОТГ.

Перед початком свята гості охоче фотографувалися біля фотозони, а діти діти активно долучилися до конкурсу малюнків на асфальті «Я люблю своє село», переможцями якого стали Дарина Пархомчук, Анастасія Ходомай та  Дмитро Аршулік.

Ведуча заходу Ірина Волошко представила запрошених гостей свята: в.о.старости Тамару Мандзюк, заступника голови Колківської селищної ради Михайла Лободу, настоятеля місцевого храму отця Олександра. У вітальних словах звучали побажання миру та благополуччя громаді, єднання заради продовження славетної історії села.

Під час концертної програми звучали пісні у виконанні дуету «Світанок» у складі Романа Зінчука та Ірини Волошко, місцевого художнього колективу «Вербиченька» та солістів Оксани Паркевич, Василя Курдельчука та чоловічої вокальної групи Колківського Будинку культури. Щирими оплесками дякували глядачі Івану Курдельчуку за майстерне читання гуморесок.

Смачним і запашним короваєм частували гостей Галина Кулік та Іван Аршулік.

Весело та азартно пройшов розіграш святкової лотереї, а вилучені кошти з продажу лотереї будуть використані на ремонт пам’ятника односельчанам, що загинули в роки війни.





1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024