На базі Маневицького району хочуть створити новий регіон

09 Серпня 2019, 14:51
На базі Маневицького району хочуть створити новий регіон 4940
На базі Маневицького району хочуть створити новий регіон

На позачерговій сесії Маневицької районної ради депутати одностайно підтримали Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, Волинської обласної ради та обласної адміністрації, щодо створення в рамках адміністративної реформи на базі трьох Поліських районів Волинської області Маневицького.

До його складу пропонують включити нинішні Камінь-Каширський, Любешівський та Маневицький райони. Завдяки пропозиціям депутатів мотиваційна складова такого рішення більш ніж достатня, – пояснив голова маневицької РДА.

«Якщо центральна влада дійсно дбає за інтереси жителів Полісся, то вказану пропозицію мають врахувати! Зазначу, що позицію щодо цієї ініціативи жителів м. Камінь-Каширський легко спрогнозувати. Але цікаво було б знати думку жителів Любешівського району, Тоболівської, Ново-Червищанської, Гуто-Боровенської та інших сільських рад Камінь-Каширського району», – зазначив Андрій Линдюк.

Читайте також: «Модель ідеальної Волинської області – всього три райони», – Геннадій Зубко.

Коментарі
10 Серпня 2019, 17:28
Не потрібен ще один район. Для Волині повністю вистачить три райони. Линдюк взагалі хотів створити на весь Маневицький район одну Маневицьку ОТГ...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024