Сільський голова планує великий район із центром в Прилісному. ДОКУМЕНТ

09 Серпня 2019, 18:45
Сільський голова планує великий район із центром в Прилісному 4979 Джерело: Mapio.net
Сільський голова планує великий район із центром в Прилісному

Голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко підписав офіційний документ, у якому йдеться про доцільність існування чотирьох районів, одним з яких є створення Поліського району.

До нього мають увійти теперішні Маневицький, Любешівський та Камінь-Каширський райони, – ідеться в документі Прилісненської сільської ради.

Голова Маневицької РДА каже, що якщо керівник ОТГ підписує такий документ, то він точно прочитав методику, яку пропонує Кабінет Міністрів України й врахував скільки міжрайонних структур сьогодні в селі Прилісне.

«Чомусь я не чув про Прилісненський окружний суд, відділ поліції, Прилісненську місцеву прокуратуру, Прилісненське управління водного господарства, ДЕД ну і т.д. Може це все створено, але РДА і ОДА забули повідомити? Хоча відверто, то аргумент про наявність "багатоквартирних житлових будинків із центральним водопостачанням" мені дуже сподобався, що не кажіть, а це унікальна позиція, і мало яке місто чи містечко має багатоквартирні будинки, та ще й які розміщені поряд із дорогою державного значення) От такі у нас є пропозиції від сільських голів. А може це такий тролінг адміністративно-територіальної реформи? Головний висновок цього листа не в тому, що голова ОТГ уяви не має, що таке адмін-тер реформа. Гірше інше, що офіційні особи з Кабміну публікують нові карти, нові схеми районів, а при тому не говорять про ГОЛОВНЕ - про функції і повноваження майбутніх чи то райадміністрацій чи префектур. А як на мене, то саме з цього варто було б починати розмову при формування нового адміністративно-територіального устрою. Бо вийде як з ОТГ, спершу Кабмін настворював, а тепер каже - то забагато, бо є малі, які не спроможні, хоч усі мали висновок із КМУ про спроможність», – прокоментував Андрій Линдюк.

 

1
Документ
Документ

Читайте також: На базі Маневицького району хочуть створити новий регіон.

Коментарі
09 Серпня 2019, 22:15
Діагноз... Краще в Серхові.
10 Серпня 2019, 03:04
забув описати бурштиновий заводік, та безлімітні поклади бурштину
10 Серпня 2019, 12:42
Казковий довбак цей Терещенко.
10 Серпня 2019, 17:19
Створювати четвертий район нема необхідності. Він економічно буде неспроможний. Ідеальний варіант для Волині три райони.
11 Серпня 2019, 16:01
І назвати район Мановицький!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024