У Маневичах організували семінар орієнтований на службу в Збройних Силах України

14 Серпня 2019, 14:52
У Маневичах організували семінар орієнтований на службу в Збройних Силах України 1451
У Маневичах організували семінар орієнтований на службу в Збройних Силах України

У Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості пройшов семінар для безробітних жителів району з орієнтації на службу у збройних силах України.

На захід запросили представників військової частини 1141 Національної гвардії України з Луцька та 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади з міста Коломия.

Офіцери ознайомили учасників заходу з умовами прийняття на військову службу за контрактом до лав Національної гвардії України. Розповіли, як проходить відбір кандидатів на службу за контрактом та який рівень фізичної підготовки повинен мати кандидат, а також, які переваги має служба у Нацгвардії у порівнянні з цивільним працевлаштуванням.

Надали інформацію про строки військової служби за контрактом для осіб рядового, сержантського й офіцерського складу, які військові спеціальності потрібні сьогодні у Нацгвардії та як розв'язують питання із проживанням для військовослужбовців-контрактників, які не мають власного житла, або проживають в іншому населеному пункті, та куди можна звертатися тому, хто бажає вступити на службу за контрактом.

Безробітні цікавились умовами перебування, матеріальним та військовим забезпеченням. Маневичан, що виявили бажання проходити військову службу за контрактом по закінченню ярмарки запросили на співбесіду.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024