Галузійці попросили народну депутатку допомогти вирішити інцидент з видобутком бурштину

28 Серпня 2019, 08:31
Галузійці попросили народну депутатку допомогти вирішити інцидент з видобутком бурштину 3448
Галузійці попросили народну депутатку допомогти вирішити інцидент з видобутком бурштину

Жителі села Галузія викликали народну депутатку від 23 округу Ірину Констанкевич, щоб вона допомогла вирішити інцидент зі спробою видобутку бурштину на території села.

Нагадаємо, що на автодорозі між селами Прилісне та Галузія близько півтори сотні людей не пускали важку техніку комунального підприємства «Волиньприродресурс». Її планували завезти на ділянку, де хочуть проводити георозвідку і надалі видобуток бурштину

Зі слів місцевих жителів, Ірина Мирославівна відповіла на виклик.

«Вона попросила забрати людей, а у неділю пообіцяла приїхати, через те, що на той момент можливості приїхати у депутатки не було», – каже місцева жителька.

Щодо даного інциденту, народна обраниця сказала, що потрібно, щоб село розвивалось, щоб школи залишались відкритими, а для цього потрібно, щоб бюджет постійно наповнювався.

«У нас лише одна водойма Дамба, де рішенням сесії сільради було затверджено як рекреаційна зона. Вони все знищать, адже хотіли зайняти земснарядом, після цього поїхали і запевнили всіх селян, що не будуть більше вчиняти таких дій. Це все призведе до екологічної катастрофи, у нас одна та річечка, яка напуває всі наші землі. Зі слів Ірини Мирославівни виходить, що вона таки на стороні цього підприємства, яке хоче у нас тут знищити землю», – розповіла місцева жителька.

Передрук матеріалу без дозволу редакції Район.Маневичі категорично заборонено.

Читайте також: У Прилісному вирішуватимуть що робити із видобуванням бурштину.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024