Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Як приготувати болгарський перець у томатному соусі
Як приготувати болгарський перець у томатному соусі

Маневицька кулінарія: спортсменка розповіла як приготувати болгарський перець у томатному соусі

16:00 29.09.2019
365

Лучниця, переможниця обласних змагань, учасниця маневицької громадської організації «Довіра» Ірина Корнійчук, розповіла Район.Маневичі як приготувати болгарський перець у томатному соусі.

У цьому рецепті зберігають первинні натуральні смаки літніх овочів, які взимку створюватимуть теплу атмосферу та смачний настрій, – пише господиня.

«Відкоркована баночка такої простої закуски чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до макаронів. Також можна смакувати як самостійний продукт», – каже Ірина.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 3 літри перекручених помідорів.
  • 1 стакан цукру.
  • 1 стакан олії (можна менше).
  • 3 столові ложки солі.
  • 150 мілілітрів оцту.
  • 4 кілограми болгарського перцю.
  • 2 головки часнику (можна менше).

Змішайте помідори, цукор, олію, оцет та сіль в каструлі й варіть 15 хвилин після закипання. Потім покладіть весь перець порізаний на 4 частини. Туди ж киньте дрібно нарізаний часник і варіть ще 15 хвилин. Після цього розкладіть у банки та законсервуйте.

Читайте також: Маневицька кулінарія: військовослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
12 грудня
Сьогодні
Вчора
10.12.2019
09.12.2019
08.12.2019
07.12.2019
06.12.2019
05.12.2019
04.12.2019
03.12.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин