Рецепт болгарського перцю у томатному соусі від лучниці. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

19 Серпня 2020, 15:00
Як приготувати болгарський перець у томатному соусі 10545
Як приготувати болгарський перець у томатному соусі

Лучниця, переможниця обласних змагань, учасниця маневицької громадської організації «Довіра» Ірина Корнійчук, розповіла Район.Маневичі як приготувати болгарський перець у томатному соусі.

У цьому рецепті зберігають первинні натуральні смаки літніх овочів, які взимку створюватимуть теплу атмосферу та смачний настрій, – пише господиня.

Читайте також: Рецепт огірків у томатному соку від пенсіонера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

«Відкоркована баночка такої простої закуски чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до макаронів. Також можна смакувати як самостійний продукт», – каже Ірина.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти: 

  • 3 літри перекручених помідорів
  • 1 стакан цукру
  • 1 стакан олії (можна менше)
  • 3 столові ложки солі
  • 150 мілілітрів оцту
  • 4 кілограми болгарського перцю
  • 2 головки часнику (можна менше).

Змішайте помідори, цукор, олію, оцет та сіль в каструлі й варіть 15 хвилин після закипання. Потім покладіть весь перець порізаний на 4 частини. Туди ж киньте дрібно нарізаний часник і варіть ще 15 хвилин. Після цього розкладіть у банки та законсервуйте.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024