Маневичанам запропонували голосування щодо зміни статусу селища

10 Жовтня 2019, 08:00
Маневичанам запропонували голосування щодо зміни статусу селища 2335
Маневичанам запропонували голосування щодо зміни статусу селища

Екс-голова Маневицької райдержадміністрації, депутат районної ради Андрій Линдюк запропонував маневичанам голосування, щодо зміни статусу з селища на місто.

Колишній керівник району каже, що рішення має прийняти Верховна рада України, тому варто буде звертатись і до народних депутатів України.

«Враховуючи, що на сьогодні і медична, і освітня субвенції враховують Маневичі як міську територію і як таких пільг для маневичан, жителів смт вже нема, тобто фактично по всіх нормативних документах жителі селищ прирівняні до міських жителів, а тому нема потреби триматись за статус селища. Ну і головне, що за головним критерієм Маневичі вже давно мали б отримати статус міста, адже кількість жителів вже давно більше 10 тис і що важливо населення райцентру зростає. І в останні роки ми намагались районні структури максимально оновити, щоб наші Маневичі виглядали сучасніше. Тому запитую у всіх – чи вносити це звернення у районну раду для схвалення депутатами і чи розпочинати процедуру зміни статусу селище на місто?», – прокоментував Андрій Линдюк на своїй сторінці у Facebook.

ЖИТЕЛІ МАНЕВИЧ МОЖУТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ ТУТ.

3
Маневичанам запропонували голосування щодо зміни статусу селища
Маневичанам запропонували голосування щодо зміни статусу селища

Читайте також: На базі Маневицького району хочуть створити новий регіон

Коментарі
17 Жовтня 2019, 10:11
Таке враження що зміниться від того щось, чи дороги покращаться...<br/>Для чого міняти? Бо ви станете гародскі?<br/>Чи може зарплати піднімуть, пенсії?<br/>Не маєте чим зайнятися, то ідіть виноград пообрізайте та обірвіть на вино.<br/>Більшість голосує за, не розуміючи який в тому МІНУС, а в чому плюс...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром