Рецепт картопляних млинців від програміста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Програміст з Маневиччини Ростислав Гук поділився з Район.Маневичі рецептом приготування млинців з картоплею.
Хлопець дуже часто подорожує по Україні та під час своїх відряджень сам готує різноманітні страви. Але улюблена та найсмачніша саме млинці, бо швидко готується, – пише програміст-мандрівник.
Читайте також: Рецепт домашньої сардини від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Кулінарією Ростислав цікавився з дитинства, адже в сім'ї готують мама і старша сестра. З часом почав більше приділяти уваги подробицям приготування тих чи інших страв, «експериментував» для друзів, від чого останні чим далі, тим більше були у захваті.
Отже, для приготування картопляних млинців, вам потрібні наступні інгредієнти:
- 4 чи 5 картоплин
- 250 чи 300 грамів пшеничного борошна
- 3 курячих яйця
- 5 столових ложок олії
- 250 чи 300 мілілітрів молока (коров'ячого)
- 1 столова ложка цукру
- 2 чи 3 зубчики часнику
Відваріть картоплю, легко її остудіть та збийте блендером до однорідної маси, разом з водою у якій її варили. Закип'ятіть молоко та додайте до картопляного пюре разом із борошном, збитими яйцями та олією. В кінці додайте подрібнений часник. Тісто має набути вигляду рідкої сметани. Якщо млинці будуть рватися – додайте ще трохи борошна.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром