Жителям Маневиччини пропонують послуги по ремонту техніки Apple

21 Жовтня 2019, 16:38
Жителям Маневиччини пропонують послуги по ремонту техніки Apple 2906 Джерело: mstrn.com.ua
Жителям Маневиччини пропонують послуги по ремонту техніки Apple

У сервісному центрі «Майстерня» спеціалізуються на продажі та ремонті будь-якої складності техніки Apple.

Майстри можуть відновити навіть самі безнадійні апарати, навіть ті які потрапили у воду або впали. Тут є все необхідне обладнання та досвідчені спеціалісти які зможуть допомогти жителям Маневиччини. 

Заміна скла

Напевно, кожен другий користувач «яблучної» техніки хоча б раз упускав свій гаджет на асфальт, а потім ходив з павутинкою на екрані або на задньому склі. Багато власників таких розбитих телефонів не звертаються за допомогою, адже пристрій і так справний, але такі пошкодження несуть в собі багато загроз, наприклад:

  • Ризик травмування руки уламками скла
  • При пошкодженому склі є імовірність що корпусні елементи теж деформувались, а це означає що пошкодився захист від вологи. Якщо в середину пристрою потрапить волога – відновити його роботу буде набагато важче та дорожче
  • Вихід з ладу усього дисплейного модуля, через те, що уламки можуть пробити дисплей або пошкодити шлейфи.

У такому випадку найлегшим варіантом є заміна дисплейного модуля. У сервісному центрі «Майстерня» володіють технологіями які дозволяють відокремити розбите скло від дисплея та провести заміну скла окремо. Це значно дешевше, ніж повна заміна модуля, до того ж спеціалісти використовують спеціальні OCA-плівки. Такий  метод ідентичний до заводської збірки та не поступається їй по якості.

Також тут можуть замінити й задню кришку, якщо вона розбилась. Такий ремонт є ще простішим за заміну скла, адже майстрам потрібно лише відклеїти зламану частину корпусу та приклеїти нову, обробивши кришку по периметру спеціальними матеріалами для збереження водонепроникності.

https://mstrn.com.ua/blog/zamina-skla-na-iphone-u-luczku-metody-ta-cziny/

Заміна екрану

Звичайному користувачу здається що несправний дисплейний модуль ставить крапку у користуванні телефоном. Насправді це не так, навіть якщо на екрані взагалі немає зображення, але телефон вібрує та видає якісь звуки – відновити його досить просто. 

Смуги на екрані. Вони можуть з’явитись з різних причин. Користувачі кажуть, що деякі нові моделі айфонів страждають таким дефектом через заводський брак. Дисплей не реагує на дотики. У цьому випадку сенсор не реагує на дотики взагалі або спрацьовує сам.

Тріснутий дисплей. Тріщини найчастіше з’являються в наслідок падіння. При такій проблемі, дисплейний модуль може взагалі не працювати, але при цьому телефон реагує на кнопку включення та видає вібросигнали та звуки.

Причин виходу з ладу екрану є декілька:

  • Падіння, удар об тверду поверхню
  • Потрапляння вологи в середину та як наслідок утворення корозії та окисів на елементах материнської плати та на конекторах шлейфів
  • Заводський брак

Якщо у вас нема досвіду, тоді краще віднести ваш айфон до професійного сервісного центру де вам допоможуть.

https://mstrn.com.ua/blog/zamina-ekranu-v-iphone-vid-majsterni/

Заміна акумулятора

Де які користувачі помічали, що через 2-3 роки після покупки нового телефону він почав швидше розряджатися. Заряду батареї вже не вистачає на цілий день активного користування, через те, що це було раніше. Відбувається таке через те, що акумулятор смартфону з часом втрачає свою місткість і це є нормальний фізичний процес. Потрібно просто замінити стару батарею на нову.

До симптомів виходу з ладу АКБ можна віднести такі:

  • Телефон швидко розряджається
  • Не заряджається або заряджається не до 100%
  • Акумулятор надутий
  • Пристрій самовільно вимикається.

Спеціалісти кажуть, що дуже важливо правильно провести діагностику, адже симптоми які описані вище подібні до симптомів виходу з ладу контролера живлення. Тому потрібно уважно провести діагностику перш ніж зробити висновки. У сервісному центрі «Майстерня» проведуть повний огляд вашого гаджету. Майстри будуть тестувати акумулятор на цикл зарядки/розрядки, оглянуть плату і тільки після цього зроблять висновок, що вийшло з ладу.

https://mstrn.com.ua/blog/koly-neobhidno-zaminyty-batareyu-na-yabluchnij-tehniczi/

Тут ремонтують все

Крім нюансів ремонту iphone, тут також ремонтують:

  • MacBook
  • Apple Watch
  • iPad

Майстри проводять заміну контролерів живлення, несправних елементів на материнській платі та інші види пайки. Спеціалісти з програмного забезпечення зможуть «прошити» та налаштувати смартфон. Тут є запчастини до різної техніки Apple.

Також у майстерні зазначають, що діагностика безкоштовна, тому можна здати свій пристрій на перевірку і менеджер зорієнтує вас за ціною та термінах проведення ремонту. Самі потрібні деталі завжди тут є в наявності, тому скоріш за все, ви заберете ваш апарат робочим у той же день коли принесли.

Спеціалісти використовують тільки оригінальні запчастини та не працюють з підробками.

Також майстри радять:

  • Носити пристрій в чохлі
  • Використовувати оригінальні зарядні пристрої та аксесуари
  • Використовувати захисне скло
  • Старатись не впускати ваш телефон у воду.

Роблячи заявку на ремонт через сайт, маневичани гарантовано отримають 10% знижку на ремонт гаджету.  

https://mstrn.com.ua/#/

У сервісному центрі «Майстерня» кажуть, що їх основна мета – це якісна робота та задоволений клієнт. Тому вони багато працюють, аби відвідувачі завжди мали змогу до них зайти. Навіть коли усі закриті – вони працюють.

Щодня, без вихідних, із 9:00 до 21:00, за адресою: Луцьк, Проспект Волі, 12.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024