У Маневицькому районі пустять з молотка земельні ділянки

29 Жовтня 2019, 10:50
У Маневицькому районі пустять з молотка земельні ділянки 1287
У Маневицькому районі пустять з молотка земельні ділянки

У листопаді в області запланували провести 27 земельних аукціонів, на які виставили право оренди та власності на 82 ділянки різного призначення.

Організовують торги органи місцевого самоврядування та Головне управління Держгеокадастру в області.

Потенційним покупцям та орендаторам пропонуються наділи у Рожищенському, Ківерцівському, Ковельському, Луцькому, Горохівському, Старовижівському, Ратнівському, Володимир-Волинському, Турійському, Любомльському, Маневицькому, Камінь-Каширському, Локачинському районах, а також у містах Нововолинськ та Ковель.

Так, на аукціон, який організовує Ковельська міська рада, винесено чотири лоти площею 1,85 гектара, а стартова ціна їх становить 3,1 мільйона гривень. Ці ділянки пропонуються для продажу у власність і призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Також у листопаді на торгах реалізовуватимуть право оренди на 78 ділянок комунальної та державної власності різного призначення. Переважно – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерської діяльності. Їх площа – 1085 гектарів, а загальна стартова ціна річної оренди складає 1,6 мільйона гривень.

Зазвичай, в ході аукціонів стартова ціна відчутно зростає і це дозволяє бюджетам, особливо місцевим, отримувати додаткові кошти на розвиток.

Уся інформація про земельні торги та лоти, які виставлені на них, є відкритою та розміщена на сайті Держгеокадастру України у рубриці «Земельні аукціони».

Читайте також: Маневиччина: державі повернули самовільно зайняту земельну ділянку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024