На річці Стир зафіксували порушення правил рибальства

16 Листопада 2019, 10:30
На річці Стир зафіксували порушення правил рибальства 1513
На річці Стир зафіксували порушення правил рибальства

У період з 8 по 14 листопада Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд водоймами Волинської області.

Порушення природоохоронного законодавства зафіксували на території Любешівського, Камінь-Каширського, Маневицького та Рожищенського районів. Про це повідомила пресслужба патруля.

Під час рейду викрили порушника правил рибальства, що знаходився поблизу водойми з сіткою. Інцидент стався на річці Коростинка, поблизу села Великий Курінь Любешівського району. На порушника склали протокол за частиною 3 статті 85 КУпАП. Також після обстеження на цій водоймі виявили та вилучили дві безгосподарські сітки.

13 листопада на озері Ольблє, поблизу села Осівці Камінь-Каширського району виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили сім сіток, загальною довжиною 250 метрів та дві раколовки. Аналогічне порушення зафіксували на річці Конопелька Рожищенського району, де вилучили чотири безгосподарські сітки. Склали відповідні акти.

Наступного дня зафіксували грубе порушення правил рибальства. На старому річищі річки Стир, поблизу села Годомичі Маневицького району виявили порушника, що здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – сіткою. На особу оформили протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи направили до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби просять повідомляти за вказаним номером телефону.

Читайте також: На Маневиччині заборонили ловити рибу в зимувальних ямах

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром