Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт пиріжків з капустою та картоплею
Рецепт пиріжків з капустою та картоплею

Рецепт пиріжків з капустою та картоплею від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

11:43 19.11.2019
351

Жителька Маневицького району, кравчиня Олена Смічик поділилася рецептом приготування пиріжків з капустою та картоплею.

Фахівчиня з пошиття одягу каже, що страви з капустою були дуже поширеними у їхній сім'ї на свято Покрови. Але готувати їх можна будь-коли.

«Пироги готуються дуже просто і з найпростіших інгредієнтів. Такий кулінарний шедевр самим своїм ароматом закликає усіх до столу», – пише господиня.

Отже, вам потрібні наступні інгредієнти:

Для тіста

  • 0,5 літра води
  • 4 столові ложки олії
  • 2 столові ложки майонезу з гіркою
  • 50 грамів дріжджів
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 столові солі
  • 800 грамів борошна.

Начинка №-1:

  • 1 кілограм картоплі
  • 3-4 цибулини
  • 100 грамів гречки (приправи за смаком).

Начинка №-2:

  • Відварена квашена капуста, підтушкована на цибулі
  • Сіль
  • Перець за смаком.

Замісіть тісто і покладіть в холодильник приблизно на пів години для підкисання. Коли тісто підкисло, поділіть його на дві частини (два пироги), на центр тіста покладіть половину начинки (відварена картопля потовчена зі смаженою цибулею і відвареною гречкою з приправами), і стягніть тісто як на хінкалі. Покладіть на деко, змащене олією, зібраною частиною донизу. Потім пиріг потрібно розплеснути руками по бляшці й змастити яйцем, посипати кунжутом і випікати приблизно 25 хвилин при температурі 200 °C.

Для пиріжків: Поділіть тісто на невеличкі кульки, покладіть начинку, скріпіть і поставте на деко скріпленою частиною донизу, змастіть яйцем. Посипте кунжутом і випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 200 °C.

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
6 грудня
Сьогодні
Вчора
04.12.2019
03.12.2019
02.12.2019
01.12.2019
30.11.2019
29.11.2019
28.11.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин