Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Рибалка з Маневиччини Валентин Матвійчук розповів, як приготувати скумбрію у томатному соку з овочами та законсервувати її в домашніх умовах.
Як розповів хлопець, він займається риболовлею по всій Україні вже понад 10 років, сам після вилову все чистить і готує.
«Скумбрію можна законсервувати вдома, а з овочами ця риба має неймовірний смак», – пише рибалка.
Читайте також: Рецепт пиріжків з капустою та картоплею від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 6 скумбрій
- 1,5 кілограма моркви
- 2 літри томатного соку
- 1 кілограм цибулі
- 250 мілілітрів олії
- 8 чайних ложок 9% оцту
- 180 грамів цукру
- 2 столові ложки солі
- Перець та лавровий лист за смаком.
Цибулю поріжте півкільцями, а моркву натріть на тертці з великими отворами. Овочі посоліть, поперчіть і додайте олію та протримайте на вогні 10 хвилин. Сюди додайте томатний сік і тушкуйте ще 15 хвилин.
Рибу розділіть на філе, поріжте шматочками та додайте до овочів. Сюди також лавровий лист, ще раз поперчіть і готуйте 1 годину і 50 хвилин. У кінці приготування додайте оцет. Готовий продукт розкладіть по стерилізованих банках та законсервуйте. Банки закутайте теплою ковдрою та залиште до охолодження.