Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

21 Серпня 2020, 10:00
Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки 5690
Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки

Рибалка з Маневиччини Валентин Матвійчук розповів, як приготувати скумбрію у томатному соку з овочами та законсервувати її в домашніх умовах.

Як розповів хлопець, він займається риболовлею по всій Україні вже понад 10 років, сам після вилову все чистить і готує.

«Скумбрію можна законсервувати вдома, а з овочами ця риба має неймовірний смак», – пише рибалка.

Читайте також: Рецепт пиріжків з капустою та картоплею від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 6 скумбрій
  • 1,5 кілограма моркви
  • 2 літри томатного соку
  • 1 кілограм цибулі
  • 250 мілілітрів олії
  • 8 чайних ложок 9% оцту
  • 180 грамів цукру
  • 2 столові ложки солі
  • Перець та лавровий лист за смаком.

Цибулю поріжте півкільцями, а моркву натріть на тертці з великими отворами. Овочі посоліть, поперчіть і додайте олію та протримайте на вогні 10 хвилин. Сюди додайте томатний сік і тушкуйте ще 15 хвилин.

Рибу розділіть на філе, поріжте шматочками та додайте до овочів. Сюди також лавровий лист, ще раз поперчіть і готуйте 1 годину і 50 хвилин. У кінці приготування додайте оцет. Готовий продукт розкладіть по стерилізованих банках та законсервуйте. Банки закутайте теплою ковдрою та залиште до охолодження.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024