Рецепт заливного пирога від повара-кондитера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Повар-кондитер Мирослава Погранічна поділилася рецептом заливного пирога «Шарлотка» з домашнім сиром.
Господиня каже, що пиріг дуже швидко можна приготувати, адже інгредієнти для нього зазвичай знаходяться у всіх в холодильнику.
«Пиріг дуже смачний, а сир в поєднанні з яблуками додає йому незвичного смаку», – пише Мирослава.
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 200 грамів домашнього сиру
- 2 чи 3 яблука (бажано різні до свого смаку)
- 1 пакетик розпушувача
- 4 курячих яйця
- Ванілін до свого смаку
- 150 грамів цукру
- 200 грамів борошна
- 3 столові ложки сметани
- Кориця до свого смаку
- Від 10 до 20 грамів сливового масла (для змащування форми)
Читайте також: Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Яйця збийте з цукром до тугої піни, до цього додайте частину сметани та весь розпушувач. Сир змішайте зі сметаною що лишилась, збийте блендером до однорідної маси. Потім в сир додайте яйця які збивали з цукром. В кінці додайте борошно, ванілін і корицю. Все ретельно вимішайте та поріжте яблука півкільцями й вилийте тісто у форму. Зверху покладіть яблука, злегка притрусіть цукром. Випікайте при температурі 180 ºC 30 хвилин.