Рецепт заливного пирога від повара-кондитера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

06 Червня 2021, 14:44
Рецепт заливного пирога від повара-кондитера 3213
Рецепт заливного пирога від повара-кондитера

Повар-кондитер Мирослава Погранічна поділилася рецептом заливного пирога «Шарлотка» з домашнім сиром.

Господиня каже, що пиріг дуже швидко можна приготувати, адже інгредієнти для нього зазвичай знаходяться у всіх в холодильнику.

«Пиріг дуже смачний, а сир в поєднанні з яблуками додає йому незвичного смаку», – пише Мирослава.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 200 грамів домашнього сиру
  • 2 чи 3 яблука (бажано різні до свого смаку)
  • 1 пакетик розпушувача
  • 4 курячих яйця
  • Ванілін до свого смаку
  • 150 грамів цукру
  • 200 грамів борошна
  • 3 столові ложки сметани
  • Кориця до свого смаку
  • Від 10 до 20 грамів сливового масла (для змащування форми)

Читайте також: Рецепт консервованої скумбрії в томатному соку з овочами від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Яйця збийте з цукром до тугої піни, до цього додайте частину сметани та весь розпушувач. Сир змішайте зі сметаною що лишилась, збийте блендером до однорідної маси. Потім в сир додайте яйця які збивали з цукром. В кінці додайте борошно, ванілін і корицю. Все ретельно вимішайте та поріжте яблука півкільцями й вилийте тісто у форму. Зверху покладіть яблука, злегка притрусіть цукром. Випікайте при температурі 180 ºC 30 хвилин.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024