Маневичанам пропонують послуги з налаштування супутникового телебачення

02 Грудня 2019, 12:41
Маневичанам пропонують послуги з налаштування супутникового телебачення 12264
Маневичанам пропонують послуги з налаштування супутникового телебачення

В Україні є два офіційні оператори супутникової платформи – Viasat і XtraTV, абонентами яких потрібно стати телеглядачам Маневицького району.

Нагадаємо, що у глядачів, які користуються «тарілкою» 20 січня 2020 року зникнуть телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, Оце, 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, УНІАН ТБ, Бігуді, Інтер, НТН, К1, К2, Мега, Піксель, Zoom, Enter-фільм, Україна, НЛО TV, Індиго TV.

Супутникову тарілку змінювати не потрібно. Необхідно придбати тюнер, який підтримує кодування VERIMATRIX, а також має маркування УТБ. Якщо у вас є старий тюнер, то прошити його новим програмним забезпеченням не можна.

Придбати та налаштувати тюнер можна за номером 096-115-98-59 Анатолій, або взяти в оренду в оператора супутникового телебачення, яким ви користуєтесь.

Крім налаштування супутникового телебачення майстер також ремонтує телевізори.

Отже, з нового року рекомендована ціна для найоптимальнішого пакета телеканалів, включаючи закодовані українські телеканали, від 80 гривень. Кожен може вибрати пакет на свій розсуд.

«Багато абонентів супутникового приймання отримують телевізійний сигнал з відкритих джерел і не платять за перегляд комерційних телеканалів. Через це правовласники ТБ-продукту недоотримують значні кошти, які могли б вкласти у виробництво нового якісного контенту. Глядачі стають все більш вимогливими й хочуть дивитися ще більш цікаві і яскраві програми, а на це потрібні кошти», – зазначив майстер Анатолій.

Читайте також: Власникам супутникових тарілок вимкнуть 23 канали: які, коли і що з цим робити 

Коментарі
02 Грудня 2019, 20:11
Не розумію, чому рекламуєте тільки одного Анатолія К., крім нього є ще спеціалісти, які дешевші за нього. До речі, в Маневичах є офіційні представники оператора Viasat.
03 Грудня 2019, 12:20
Шановний Що за Реклама, чому так тяжко ім'я написати? Зроблю виняток, відповім незрозуміло кому. Отже, в чому проблема інших скажіть? Вони на стільки сором'язливі, що не можуть на нашу сторінку у фейсбук написати? Люди ось не посоромились, самі звернулись і ми швидко все організували. Чому інші маневицькі спеціалісти так не можуть? Нам тут без різниці які у них у всіх ціни, люди в результаті самі будуть вирішувати. Пишуть нам на фейсбук, домовляємось, запускаємо рекламну новину. Проблем НУЛЬ. Тому ласкаво прошу.
03 Грудня 2019, 14:28
Це не новина, це реклама і місце їй в іншому підрозділі. Не засоряй стрічку новин фігнею
03 Грудня 2019, 16:38
Те що це реклама, вказали у її статусі на сайті, як і все що тут публікується. Реклама тут завжди позначалась і буде позначатись. Будь ласка, будьте уважніші в наступний раз. Був радий вам допомогти.<br/>p.s<br/>Те якою буде стрічка новин, вирішує випусковий редактор і інколи керівниця мережі. Вас я не помітив ні там ні там. Тому вибачте за незручності але буде так як є.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39