На Маневиччині отримали гроші, щоб завершити будівництво об'єкту ДФРР

06 Грудня 2019, 12:55
На Маневиччині отримали гроші, щоб завершити будівництво об'єкту ДФРР 1085
На Маневиччині отримали гроші, щоб завершити будівництво об'єкту ДФРР

У Волинську область надійшли кошти на ряд об’єктів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), які завершать до кінця року.

Рішення про переказ коштів між об'єктами що фінансують грошима ДФРР прийняли ще 15 листопада під час засідання в Мінрегіоні, на якому пропозиції щодо Волинської області озвучив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось. Про це повідомляють на сайті відомства.

Слід зазначити, що гроші закумулювали завдяки економії на окремих об’єктах та загрози не освоєння на інших, і таким чином перерозподілили на пускові у 2019 році.

Відповідно до наданих пропозицій, члени комісії Мінрегіону погодили перерозподіл коштів ДФРР на загальну суму 10,9 мільйона гривень. Зокрема, чотири об'єкти завершать повністю, а в обласному онкодиспансері збільшать будівельну готовність.

Мова про наступні проєкти:

«Реконструкція (термомодернізація) навчально-виховного комплексу «Маневицька загальноосвітня школа 1-3 ступенів №2 гімназія» Маневицького району, Волинської області.

«Загальноосвітня школа 1-3 ступеня на 198 учнів в селі Любохини Старовижівського району – будівництво» (1,05 мільйона гривень);

«Нежитлове приміщення по вул. Незалежності, 27б, у селі Павлівка Іваничівського району – реконструкція під Центр надання адміністративних послуг та адміністративний центр» (2,2 мільйона гривень)

«Комунальне підприємство «Волинський обласний медичний центр онкології» по вулиці Тімірязєва, 1, у місті Луцьку – капітальний ремонт корпусів з термореновацією будівель» (5,1 мільйона гривень для завершення першочергових робіт)

«Опорний навчальний заклад «Люблинецька загальноосвітня школа 1-3 ступеня Люблинецької селищної ради Волинської області» (2,6 мільйона гривень).

Читайте також: У Маневицькому районі перевірили готовність до осінньо-зимового періоду на 2019-2020 роки

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024