Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
10 Серпня 2020, 14:00
7520
Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря
Кухар з Маневицького району Захар Березецький розповів свій варіант, як приготувати салат з буряком, горошком та іншими інгредієнтами.
«Консервований зелений горошок цілком можна замінити замороженим горошком. Попередньо його треба ошпарити в киплячій воді приблизно 5-6 хвилин. Також додати в воду лимонну кислоту, щоб горошок не потемнів», – пише кухар.
Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування салату, вам потрібні наступні інгредієнти:
- 2 або 3 буряки
- 3 курячих яйця
- 200 грамів твердого сиру
- 500 грамів маринованого горошку
- 2 або 3 зубчики часнику
- Для заправки майонез або не солодкий йогурт.
Відваріть буряк та натріть його на тертці з великими отворами. Яйця з сиром наріжте невеликими кубиками. Часник натріть на тертці з маленькими отворами. Все це перемішайте, посоліть та заправте майонезом або йогуртом.
18/04/2024
Четвер
18.04.2024
18:00
13:31
12:32
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт