Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря
Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря

Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

15:04 08.12.2019
372

Кухар з Маневицького району Захар Березецький розповів свій варіант, як приготувати салат з буряком, горошком та іншими інгредієнтами.

Консервований зелений горошок цілком можна замінити замороженим горошком. Попередньо його треба ошпарити в киплячій воді приблизно 5-6 хвилин. Також додати в воду лимонну кислоту, щоб горошок не потемнів, – пише кухар.

Отже, для приготування салату, вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 або 3 буряки
  • 3 курячих яйця
  • 200 грамів твердого сиру
  • 500 грамів маринованого горошку
  • 2 або 3 зубчики часнику
  • Для заправки майонез або не солодкий йогурт.

Відваріть буряк та натріть його на тертці з великими отворами. Яйця з сиром наріжте невеликими кубиками. Часник натріть на тертці з маленькими отворами. Все це перемішайте, посоліть та заправте майонезом або йогуртом.

Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
21 січня
Сьогодні
Вчора
19.01.2020
18.01.2020
17.01.2020
16.01.2020
15.01.2020
14.01.2020
13.01.2020
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин