Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

10 Серпня 2020, 14:00
Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря 7520
Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря

Кухар з Маневицького району Захар Березецький розповів свій варіант, як приготувати салат з буряком, горошком та іншими інгредієнтами.

«Консервований зелений горошок цілком можна замінити замороженим горошком. Попередньо його треба ошпарити в киплячій воді приблизно 5-6 хвилин. Також додати в воду лимонну кислоту, щоб горошок не потемнів», – пише кухар.

Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування салату, вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 або 3 буряки
  • 3 курячих яйця
  • 200 грамів твердого сиру
  • 500 грамів маринованого горошку
  • 2 або 3 зубчики часнику
  • Для заправки майонез або не солодкий йогурт.

Відваріть буряк та натріть його на тертці з великими отворами. Яйця з сиром наріжте невеликими кубиками. Часник натріть на тертці з маленькими отворами. Все це перемішайте, посоліть та заправте майонезом або йогуртом.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024