Рецепт пісних голубців від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

03 Січня 2020, 16:28
Рецепт пісних голубців від майстрині виробничого навчання 2790
Рецепт пісних голубців від майстрині виробничого навчання

Майстриня виробничого навчання Маневицького професійного ліцею Віра Рибачук розповіла, як приготувати голубці з рисом та рибою.

Щоб голубці не були сухими та з більш цікавим смаком, тушкувати їх потрібно під томатним соусом, – пише господиня.

«Такі голубці навіть легше готувати ніж традиційні, адже, в пісному варіанті, мені здається, потрібно змінити технологію приготування, щоб видобути з них, без м'яса, більше смаку та аромату й тут на допомогу приходить запікання у духовці», – каже Віра.

Отже, для приготування голубців, вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 чи 2 головки капусти
  • 500 грамів філе будь-якої риби
  • 300 чи 400 мілілітрів овочевого бульйону (можна замінити томатним соком)
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 1 стакан кругло зернистого рису
  • 2 столові ложки олії
  • Сіль та перець за смаком.

Рис промийте та відваріть у підсоленій воді. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці з малими отворами й обсмажте цибулю з морквою в олії. Рибне філе пропустіть через м'ясорубку. Капусту ошпарте кип'ятком і розберіть на листочки. Змішайте рис, цибулю, моркву та перемелене філе риби, посоліть, поперчіть та все ретельно вимішайте. На середину кожного листка покладіть рибно-рисову начинку, загорніть конвертиком та покладіть у каструлю. Голубці залийте гарячим бульйоном або томатним соком. Тушкуйте до 1 години на середньому вогні.

Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024