Рецепт пісних голубців від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Майстриня виробничого навчання Маневицького професійного ліцею Віра Рибачук розповіла, як приготувати голубці з рисом та рибою.
Щоб голубці не були сухими та з більш цікавим смаком, тушкувати їх потрібно під томатним соусом, – пише господиня.
«Такі голубці навіть легше готувати ніж традиційні, адже, в пісному варіанті, мені здається, потрібно змінити технологію приготування, щоб видобути з них, без м'яса, більше смаку та аромату й тут на допомогу приходить запікання у духовці», – каже Віра.
Отже, для приготування голубців, вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 чи 2 головки капусти
- 500 грамів філе будь-якої риби
- 300 чи 400 мілілітрів овочевого бульйону (можна замінити томатним соком)
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 1 стакан кругло зернистого рису
- 2 столові ложки олії
- Сіль та перець за смаком.
Рис промийте та відваріть у підсоленій воді. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці з малими отворами й обсмажте цибулю з морквою в олії. Рибне філе пропустіть через м'ясорубку. Капусту ошпарте кип'ятком і розберіть на листочки. Змішайте рис, цибулю, моркву та перемелене філе риби, посоліть, поперчіть та все ретельно вимішайте. На середину кожного листка покладіть рибно-рисову начинку, загорніть конвертиком та покладіть у каструлю. Голубці залийте гарячим бульйоном або томатним соком. Тушкуйте до 1 години на середньому вогні.
Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром