В Україні запустили освітній портал для безробітних

10 Січня 2020, 12:30
Фото ілюстративне 1003
Фото ілюстративне

У державній службі зайнятості стартував новий проєкт для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.

Навчальні матеріали зорієнтовані на розвиток навичок безробітних і працюючих громадян, на роботодавців та співробітників державної служби зайнятості. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА. Перейти на новостворений портал можна за посиланням http://skills.dcz.gov.ua/.

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», – прокоментувала директорка Державного центру зайнятості Ольга Макогон.

Новий сервіс дозволить:

  • розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;
  • отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
  • навчитися складати резюме сучасного формату;
  • підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
  • обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», – підкреслила Ольга Макогон.

На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.

Завдяки новому сервісу зможуть підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей.

Довідково: Освітній портал ДСЗ розроблено на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Указу Президента України №837/2019.

Читайте також: Маневичан навчали вести здоровий спосіб життя

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024