Рецепт пирога «Манник» від кухарки-кондитерки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

03 Жовтня 2020, 14:00
Рецепт пирога «Манник» від кухарки-кондитерки 2435
Рецепт пирога «Манник» від кухарки-кондитерки

Кухарка-кондитерка Мирослава Погранічна поділилася рецептом заливного пирога «Манник» з молоком.

Манник – солодкий пиріг, який дуже легко приготувати та який сподобається як дорослим, так і дітям. Як можна здогадатися з назви, манник готується з манної крупи. Існують рецепти манника без борошна та рецепти манника з борошном, пише господиня.

Читайте також: Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування пирога, вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 склянка манної крупи
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка цукру
  • Півтори склянки пшеничного борошна
  • 3 курячих сирих яйця
  • 80 мілілітрів рослинної олії
  • 50 грамів вершкового масла
  • 1 пачечка ваніліну
  • 1 чайна ложка соди, яку треба погасити оцтом.

Збийте яйця з цукром до густої піни. Манку змішайте з теплим молоком і додайте до збитих яєць з цукром. Залийте туди розтоплене масло, олію, ванілін і погашену соду та додайте борошно. Все вимішайте та змастіть форму маслом. Дно форми застеліть папером для випічки. Вилийте туди тісто і випікайте при температурі 180-190 градусів ºC 35-40 хвилин.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024