Рецепт пирога «Манник» від кухарки-кондитерки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Кухарка-кондитерка Мирослава Погранічна поділилася рецептом заливного пирога «Манник» з молоком.
Манник – солодкий пиріг, який дуже легко приготувати та який сподобається як дорослим, так і дітям. Як можна здогадатися з назви, манник готується з манної крупи. Існують рецепти манника без борошна та рецепти манника з борошном, пише господиня.
Читайте також: Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування пирога, вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 склянка манної крупи
- 1 склянка молока
- 1 склянка цукру
- Півтори склянки пшеничного борошна
- 3 курячих сирих яйця
- 80 мілілітрів рослинної олії
- 50 грамів вершкового масла
- 1 пачечка ваніліну
- 1 чайна ложка соди, яку треба погасити оцтом.
Збийте яйця з цукром до густої піни. Манку змішайте з теплим молоком і додайте до збитих яєць з цукром. Залийте туди розтоплене масло, олію, ванілін і погашену соду та додайте борошно. Все вимішайте та змастіть форму маслом. Дно форми застеліть папером для випічки. Вилийте туди тісто і випікайте при температурі 180-190 градусів ºC 35-40 хвилин.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром