Андрій Бурак звернувся до маневичан з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

19 Лютого 2020, 14:00
Андрій Бурак звернувся до маневичан з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні 2048
Андрій Бурак звернувся до маневичан з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Перший заступник голови Маневицької районної державної адміністрації написав звернення до жителів району з нагоди відзначення цього Дня.

«Шановні  жителі  Маневицького району! Подвиг Героїв Небесної Сотні став відліком нового літочислення України. До подій, які відбувались на головній площі столиці нашої держави 18-20 лютого 2014 року, були прикуті погляди всієї України. Вони не могли залишити байдужими жодного істинного патріота, адже там народжувалась нова Україна. Вільна від тиранів, від корупції, від гніту, від несправедливості.

За весь час протистоянь Майдан став серцем і душею нашої держави. Він об’єднав десятки тисяч українців із різних куточків нашої країни. Це були люди різного віку, професій, віросповідань, соціального статусу. На Майдані було багато і наших земляків. Вони стояли під кулями за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.

Герої не вмирають. Вони завжди поруч з нами, споглядають з Небес, як Ангели, що своїми чистими крилами  оберігають нас від біди.

Україна не раз доводила, що готова побороти будь-якого ворога, який зазіхатиме на священне право вільно і достойно жити в своїй державі. Тому перемога у військовому конфлікті на сході України обов’язково буде за нами. Бо ми боронимо свою землю і захищаємо майбутнє своїх дітей.

Закликаю всіх до миру, порозуміння й згуртованості. Зичу віри у краще майбутнє нашої країни та щасливе життя народу України!», написав Андрій Бурак.

Читайте також: Перший заступник голови Маневицької РДА звернувся до ветеранів війни в Афганістані

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024