Патрульні дали поради водіям, як діяти під час негоди

24 Лютого 2020, 13:23
Патрульні дали поради водіям, як діяти під час негоди 1240
Патрульні дали поради водіям, як діяти під час негоди

Водіїв та пішоходів закликали бути обережними на дорогах.

За прогнозами синоптиків, сьогодні й кілька наступних днів погода буде похмурою, очікують дощ, мокрий сніг, пориви вітру. Тому одягайтесь тепліше, не забувайте про парасольки та світловідбивні елементи, повідомили на сторінці волинських патрульних у facebook.

У дощ, а особливо з настанням сутінків, водіям і пішоходам для підвищення безпеки рекомендують обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні заздалегідь увімкнути на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходам бажано використовувати світлий одяг і світловідбивальні елементи, які допоможуть водіям побачити їх на дорозі здалеку.

Перше і найважливіше правило в умовах поганої погоди й обмеженої видимості – дотримуватися безпечного швидкісного режиму та дистанції.

Якщо їх дотримуватися, водій авто матиме можливість вчасно відреагувати на зміну дорожньої ситуації та при необхідності безпечно зупинитися перед несподіваною перешкодою, адже в екстреній ситуації автомобіль значно легше контролювати саме при русі на невеликій швидкості.

Читайте також: У маневицькій поліції попередили жителів про нові види шахрайства

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39