Рецепт налисників з капустою від військового. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Військовослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати налисники з капустою.
Якщо ви любите млинці, то і з капустяною начинкою їх також оціните гідно. Для начинки ви можете взяти не тільки картоплю, але інші овочі, наприклад, моркву і ріпчасту цибулю.
Читайте також: Рецепт млинців з курячим фаршем від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
Тісто для млинців
- 0,5 літра молока
- 3 сирих курячих яйця
- 3 столові ложки цукру
- Чверть чайної ложки солі й соди
- 60 мілілітрів олії
- 320 грамів борошна
Інгредієнти для начинки:
- 300 грамів капусти
- 2 варених курячих яйця
- 1 цибулина
- 1 середня морквина
- 4 столові ложки олії
Змішайте сирі курячі яйця з цукром, сіллю, содою й олією. Потім залийте молоко та помішуючи засипте борошно, щоб не було грудочок. Якщо буде сильно густе, додайте ще молока. Легко намажте сковорідку олією та просмажте млинці з двох сторін.
Щоб приготувати начинку, наріжте капусту, моркву натріть на тертку, а цибулю поріжте дрібними шматочками. Підігрійте олію та підсмажте в першу чергу капусту протягом 10 хвилин. Сюди додайте інші овочі, посоліть на свій смак та тушкуйте ще 15 хвилин. В тушковану капусту додайте готові варені яйця, які треба натерти на тертці. Начинку покладіть в млинці та закрутіть трубочкою або складіть у вигляді конверта.