Спортсменка з Четвертні проводить карантин у Луцьку та опановує нові хобі

27 Квітня 2020, 18:35
Ірина Климець 1817
Ірина Климець

Найсильніша українська метальниця молота Ірина Климець проводить карантин у Луцьку з близькими.

Спортсменка дотримується всіх карантинних вимог, на вулиці носить маску й окуляри, але не забуває про спорт, пише «Суспільне»

Метальниця розповідає, що дізналася про рішення перенести Олімпіаду на рік через епідемію Covid-19 в Анталії на тренуваннях збірної України.

«Розчарування було, адже ми готувалися, адже це був основний старт сезону, ми налаштовувалися. На наступний день я прокинулася і зрозуміла, що я молода, поговорили з тренерами і зрозуміли, що рік переносу дасть мені змогу ще краще підготуватись до Ігор. Удосконалитися і тактично і фізично краще підготовку зробити. Отож, мрія про медаль Олімпіади відкладена, але не скасована», каже Ірина.

Ірина Климець на карантині
Ірина Климець на карантині

Зараз, розповідає спортсменка, уперше за останні роки має можливість багато часу проводити із рідними. Під час карантину, говорить дівчина, у неї з’явилося декілька нових хобі.

«Закінчила вишивати Ікону бісером, читаю книжки. Я займаюся кулінарією. В інстаграмі можна побачити. Дуже люблю молочні продукти. Сири, молоко, млинці і сирники. Стандартно у мене на сніданок це все дуже часто можна побачити. Також робила вареники із сиром»,  ділиться Ірина Климець.

Нагадаємо, що дівчина розповіла відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА про свої тренування, підготовку, відпочинок та найяскравіші спортивні моменти 2019 року. 

Читайте також: Спортсменка з Четвертні виграла золото на Всесвітній літній Універсіаді

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024