Губернатор Волині визначив, хто «наглядатиме» за Маневицьким районом

16 Травня 2020, 10:39
Юрій Судаков 3531
Юрій Судаков

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, його заступники та керівник апарату поділили між собою функціональні обов’язки.

Відповідне розпорядження днями підписав Юрій Погуляйко. У додатках до розпорядження, зокрема, прописані обов’язки голови, кожного із заступників, керівника апарату, а також розписано, хто які райони координує, пише ІА ВолиньPost.

Розпочнемо із останнього. Здійснення координаційної діяльності щодо усіх районів Волині поділили між усіма заступниками голови ОДА та керівником апарату ОДА Юрієм Судаковим.

Зокрема, заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Костик координуватиме такі райони: Локачинський, Ратнівський, Рожищенський та Турійський.

Інший зам – Олександр Троханенко – куруватиме Володимир-Волинський, Любомльський, Ківерцівський, Луцький район, міста Володимир-Волинський та Луцьк.

Заступниця Погуляйка Тетяна Щербак «закріплена» за Камінь-Каширським, Ковельським, Любешівським, Старовижівським районами, містами Ковель та Нововолинськ.

Керівник апарату Волинської ОДА Юрій Судаков координуватиме діяльність Горохівського, Іваничівського, Маневицького та Шацького районів.

Довідково:

  • За інформацією видання Перший, керівник апарату Юрій Судаков прийшов працювати на Волинь без гучних представлень. Про призначення стало відомо після оприлюднення на сайті ОДА розпорядження про розподіл функціональних обов’язків
  • 43-річний Юрій Судаков – уродженець селища Молодіжне Сімферопольського р-ну. Правда, в офіційній біографії на сайті ОДА, на відміну від декларації,  вказане місце народження – місто Алупка, Крим
  • Має юридичну освіту. Працював на різних посадах: від секретаря судового засідання та помічника голови суду Господарського суду АР Крим – до головного спеціаліста сектору з питань запобігання та протидії корупції Міністерства палива та енергетики України (2011) чи головного спеціаліста Апарату Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики (до квітня 2015 року).

Власне, чим займався Юрій Судаков після квітня 2015 аж до 2019, – невідомо.

Згідно з декларацією та даних публічних реєстрів, Юрій Судаков був власником такого собі столичного ТзОВ «Центр допомоги пенсіонерам «Гідне життя». Основний вид діяльності – «надання послуг з догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів». Згодом власником ТзОВ  стала Судакова Наталія Калениківна (відповідно до декларації, таке ж ім’я має дружина Юрія Судакова). Вона ж є засновником ТзОВ «Інноваційні біотехнології».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024