Сільським лікарям Маневиччини придбають нові службові авто

02 Червня 2020, 18:25
Сільським лікарям Маневиччини придбають нові службові авто 3595
Сільським лікарям Маневиччини придбають нові службові авто

Сільським лікарям Волинської області придбають службові автомобілі марки Renault Duster.

Тендери на придбання оголосять днями у Волинській ОДА.

На ці потреби на Волинь надійшла субвенція із державного бюджету місцевим бюджетам у розмірі 23 мільйони 500 тисяч гривень. За словами голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, за державні кошти придбають 47 нових автомобілів-позашляховиків.

«Цього року ми націлені завершити будівництво 6-ти амбулаторій нового типу та укомплектувати їх новенькими авто. Ще 41 службовий автомобіль придбаємо і передамо у діючі амбулаторії 16-ти районів області. Новий транспорт дозволить сімейним лікарям безперешкодно виїхати на прийом до пацієнтів у найвіддаленіші села, особливо, якщо вони за станом здоров’я не можуть самі відвідати амбулаторію», – зазначив голова.

Цього року службовий транспорт запланували придбати для медичних працівників амбулаторій загальної практики сімейної медицини таких населених пунктів Маневицького району:

  • Красноволя
  • Цміни
  • Колки
  • Боровичі
  • Прилісне

Згідно з технічними вимогами у Департаменті інфраструктури Волинської ОДА планують закупити нові (не раніше 2019 року випуску) автомобілі Renault Duster 1,6 Life 4х2 МТ білого кольору або еквівалент з гарантійним терміном не менше 5 років.

Минулого року по цій програмі вже придбали 15 автомобілів, які допомагають обслуговувати сільське населення працівникам амбулаторій сімейної медицини.

Читайте також: Навігатори та клімат-контроль: як «прокачали» техніку маневицьких рятувальників. ФОТО

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024