Жителям Маневиччини кажуть змиритися з тим, що центр буде в Камінь-Каширську

02 Липня 2020, 18:00
Жителям Маневиччини кажуть змиритися з тим, що центр буде в Камінь-Каширську 8567
Жителям Маневиччини кажуть змиритися з тим, що центр буде в Камінь-Каширську

Представниця відділу регіональної політики й питань децентралізації облдержадміністрації Ірина Лебедюк розповіла: розглядали три варіанти поділу Волинської області.

Нагадаємо, згідно з запропонованим урядом планом: із 16 на Волині має залишитися лише 4 райони. 17 червня маневичани вже перекривали рух міжнародної траси через укрупнення районів. На думку місцевих експертів, план зміни територій на Волині має недоліки, повідомили на «Суспільне.Новини».

На чергову акцію, яка відбулась 30 червня, за словами заступника начальника Маневицького відділу поліції Олександра Шолковича, зібралася понад сотня людей.

«Відповідно до усіх трьох у нас було визначено Камінь-Каширський район з центром у Камені-Каширському. За третім варіантом Маневицький район частково, окрім Колківської ОТГ мав увійти до Камінь-Каширського району. Відповідно за основу було взято саме цей варіант. Люди повинні змиритися, або зрозуміти, що центр району — це не є так, як колись в Радянському Союзі, центр значить усі послуги саме там. В даному випадку послуги, які отримуватиме населення будуть проводитися на місцях в ОТГ», прокоментувала Ірина Лебедюк.

Читайте також: Представники Камінь-Каширщини проводять мирну акцію біля стін Верховної ради

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024