Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт вишневого соусу до м'яса від кухарки
Рецепт вишневого соусу до м'яса від кухарки

Рецепт вишневого соусу до м'яса від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

17:13 11.07.2020
1951

Кухарка з Маневицького району Іванна Савонік, розповіла Район.Маневичі як приготувати на зиму соус з вишень для м'яса.

Найчастіше вишню асоціюють у нас з десертами, компотом або варенням, але спробуйте подати під вишневим соусом м'ясо – і ваші сумніви в його доречності повністю розсіються, пише господиня.

«Рецепт приготування вишневого соусу досить простий, і не викличе у читачів Район.Маневичі труднощів. Крім того, вишневий соус за рецептом можна готувати як зі свіжих, так і з заморожених ягід, тож насолоджуватися його чудовим смаком можна у будь-який сезон», – каже Іванна.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1,5 кілограма вишні
  • 300 грамів цукру
  • 2 чайних ложки солі
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 столова ложка оцту
  • 2 столові ложки картопляного крохмалю
  • 6 або 8 зубчиків часнику
  • 1 стручок перцю «Чилі» (якщо комусь подобається більш солодкий соус, то перець можна не додавати)
  • 1 або 2 чайні ложки сушеного базиліку

Помийте вишні та видаліть з них кісточки. Очищені вишні перемеліть блендером. Цю суміш перелийте в каструлю з товстим дном. Кілька ложок вишні залиште на потім.

В цю суміш додайте сіль, цукор, олію, мілко подрібнений часник та перець «Чилі». З моменту закипання все це кип'ятіть 30 хвилин. Потім додайте оцет та базилік. У кінці в залишену раніше вишню додайте крохмаль, все це перемішайте, перелийте до основної суміші й кип'ятіть ще 5 хвилин.
Розлийте у стерилізовані банки та закрутіть.

Читайте також: Рецепт салату з крекерами від електрика. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
5 серпня
Вчора
03.08.2020
02.08.2020
01.08.2020
31.07.2020
30.07.2020
29.07.2020
28.07.2020