Рецепт сирних паличок від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Кухарка з Маневицького району Іванна Савонік, розповіла Район.Маневичі як приготувати палички з сиром.
Дуже зручно їх готувати про запас і брати з собою в дорогу на далекі відстані, бо вони не псуються і зберігають свій аромат. А готуються вироби настільки просто, що ви залишитеся після процесу приємно здивовані, пише господиня.
Читайте також: Рецепт сирних коржиків від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 250 грамів кисломолочного сиру
- 250 грамів масла
- 2 курячих яйця (одне в тісто, а інше для змащування)
- 2 чайні ложки цукру
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка розпушувача
- На кінчику чайної ложки соди
- 350 грамів борошна
- Для посипки кмин, льон або кунжут.
З м'якого масла, сиру, яйця, цукру, борошна, солі й соди замісіть тісто. Воно має бути не твердим і еластичним. Розкачайте тісто товщиною до 5 сантиметрів та наріжте його смужками. Застеліть деко пергаментом й покладіть смужки з тіста. Змастіть яйцем та посипте кмином, льоном або кунжутом. Випікайте 180-190°C від 10 до 15 хвилин.
Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших