Жителям Маневиччини розповідали про ризики нелегальної трудової міграції

31 Липня 2020, 13:15
Жителям Маневиччини розповідали про ризики нелегальної трудової міграції 1413
Жителям Маневиччини розповідали про ризики нелегальної трудової міграції

Через свою необізнаність українці часто потрапляють у шахрайські тенета, які загрожують не тільки втратою власних заощаджень, але й можуть коштувати найдорожчого – життя.

Аби запобігати торгівлі людьми та боротися з цим, притягувати до відповідальності злочинців та надавати допомогу потерпілим – відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції» для осіб, котрі перебувають на обліку у Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості, за участю начальника бюро правової допомоги та фахівців районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Читайте також: На Волині сервісні центри МВС за рік виявили 28 підробок документів і номерів

Присутні отримали роз'яснення щодо оформлення документів для виїзду за кордон, про особливості та ризики перебування за кордоном, перелік громадських організацій, які опікуються питаннями запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та трудової експлуатації тощо.

Спеціалісти відповіли на низку запитань, які цікавили учасників заходу, а також роздали їм інформаційні та методичні матеріали, на завершення переглянули інформаційний фільм знятий на реальних подіях.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024