Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт цвітної капусти у томатному соусі
Рецепт цвітної капусти у томатному соусі

Рецепт цвітної капусти у томатному соусі від пенсіонера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

15:30 02.08.2020
668

Пенсіонер з Маневицького району Генадій Герасимович у свої 79 років сам готує цвітну капусту у томатному соусі, рецептом якої поділився з Район.Маневичі.

При варінні зверніть увагу на те, що суцвіття повинні залишатися щільними й не розвареними. В іншому випадку капуста перетвориться в кашку, пише господар.

Читайте також: Рецепт «Королівського салату» від пенсіонера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 кілограми цвітної капусти
  • 1,5 кілограми помідорів
  • 150 мілілітрів олії
  • 100 грамів цукру
  • 60 грамів солі
  • 80 грамів часнику
  • 200 грамів солодкого перцю
  • 200 грамів зеленої петрушки
  • 120 грамів оцту (9%).

Розберіть капусту на суцвіття. Закип'ятіть воду та трішки посоліть і прокип'ятіть у ній капусту 4 хвилини та потім все це відкиньте на друшляк. Помідори та перець змеліть на м'ясорубці або блендері, сюди ж можна додати часник. Петрушку мілко подрібніть. Цю масу вилийте в каструлю і доведіть до кипіння.

Потім влийте оцет та олію й вкиньте капусту. Прокип'ятіть ще хвилин 15 або 20 та розкладіть у банки та законсервуйте. Переверніть банки до низу кришкою та дайте охолонути.

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
22 вересня
Вчора
20.09.2020
19.09.2020
18.09.2020
17.09.2020
16.09.2020
15.09.2020
14.09.2020
13.09.2020