Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт грибної печені
Рецепт грибної печені

Рецепт грибної печені від програміста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

16:00 03.08.2020
609

Програміст з Маневиччини Ростислав Гук дуже часто подорожує по Україні та під час своїх відряджень сам готує різноманітні страви, тому для Район.Маневичі він поділився рецептом приготування грибної печені.

Кулінарією Ростислав цікавився з дитинства, адже в сім'ї готують мама і старша сестра. З часом почав більше приділяти уваги подробицям приготування тих чи інших страв, «експериментував» для друзів, від чого останні чим далі тим більше були у захваті.

«Я розумію, програміст і кулінар то кардинально різні професії й між собою не стикаються. Але в мене сталось саме так. Сидячи інколи цілими днями за монітором комп'ютера, працюючи з великими обсягами програмного коду, витрачаєш дуже багато життєвої енергії, яку під кінець робочого дня потрібно обов'язково відновлювати», каже чоловік.

Читайте також: Рецепт свинячих рулетиків від програміста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм м'яса (яке вам подобається)
  • 2 великих цибулини
  • 1 велика морквина
  • 1,5 кілограми картоплі
  • 25 або 50 грамів грибів якщо сухі, а якщо свіжі то 100 або 200 грамів
  • 2 столові ложки борошна
  • 200 мілілітрів вершків (10%)
  • 2 або 3 зубчики часнику
  • Сіль за смаком.

Гриби залийте 1 літром води та відваріть протягом 15 або 20 хвилин. Дрібно поріжте гриби, а бульйон залиште в каструлі. М'ясо поріжте шматочками й підсмажте до рум'яності у невеликій кількості олії. Потім додайте туди цибулю нарізану соломкою та обсмажте її до пом'якшення. Додайте моркву нарізану кубиками й обсмажуйте її 3 хвилини. Додайте картоплю нарізану невеликими шматочками та обсмажуйте її від 5 до 10 хвилин. Це все посипте борошном та додайте гриби і перемішайте.

Далі додайте грибний бульйон з каструлі й тушкуйте на маленькому вогні до готовності картоплі. В кінці додайте вершки, посоліть, поперчіть і протушкуйте ще раз від 5 до 10 хвилин. Коли страва буде готова посипте зеленим окропом.

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
22 вересня
Вчора
20.09.2020
19.09.2020
18.09.2020
17.09.2020
16.09.2020
15.09.2020
14.09.2020
13.09.2020