Поліцейські вкотре виявили нарковмісні рослини у жителів Маневиччини

04 Серпня 2020, 14:15
Плантація маку 1641
Плантація маку

Рослини конопель та маку снодійного працівники поліції знайшли у трьох районах на Волині.

Порушникам загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомляють у поліції Волині.

483 рослини маку снодійного виявили працівники сектору кримінальної поліції у Любомльському районі. Вирощувала заборонену рослину 52-річна місцева жителька на власній присадибній ділянці.

У Ратнівському районі цього ж дня правоохоронці зафіксували факт незаконного вирощування конопель на земельній ділянці, яка належить 23-річній ратнівчанці. Загальна кількість стебел – 15.

Читайте також: У Маневицькому районі виявили незаконні посіви маку

Поліцейські також провели санкціонований обшук у 55-річного жителя Маневицького району та вилучили 17 рослин конопель. Це вже другий зафіксований факт незаконного вирощування нарковмісних рослин чоловіком. Триває слідство.

Все виявлене вилучили та направили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, а за фактами вирощування заборонених рослин до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною 1 статті 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Маневичах поліція затримала наркоторговця


Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024